W zimie na 185 mniej cierpi zawieszenie niż na 195.
Czy znacie tego dostawcę opon.
Zwiń
X
-
Czy znacie tego dostawcę opon.
czołem
ponieważ niewypaliło mi zciągnięcie opon z USA wytropiłem firmę która ma super ceny :shock: na nowe opony i mam zamiar zamówić u nich Goodyear'y F1 GS D3 . Niestety dla mnie płatność tylko przedpłatą i obawiam się czy napewno dostanę towar :?: . Korzystaliście może z ich usług, gdybym był pewien że mnie nie wycyckają to bym zamówił dzisiaj.
Kupuj tanie opony online. Najszersza oferta ogumienia. Lider sprzedażyw Europie. Gwarancja zwrotu. Doskonała obsługa - Sprawdź nas.Opony do samochodów osobowych, ciężarowych oraz motocykli wyjątkowo korzystnie. Teraz zamawiaj wygodnie online, od 2 opon dostawa szybko i bez kosztów transportu na oponytanio.pl.
ceny naprawdę gites sami zobaczcieOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
Faktycznie na tych oponach roznica jest tu znaczna i to na plus
Opony samochodowe: opony letnie i zimowe. Najlepszy polski sklep internetowy z oponami! 10 lat na rynku. 1 000 000 klientów. Dostawa gratis. SPRAWDŹ CENY!
Patrzylem tez na malutkie opony (13") to roznica zadna a nawet Conti byla tu drozsza o kilka zlotych.
Co do oszukania, zawsze ktos musi podjac ryzyko. Zamow najpierw 2 potem jak przyjda znow 2. No chyba ze przy 4 daja spory rabat :wink:
Komentarz
-
-
Faktycznie, ceny niektórych opon(205/55/R16 indeks prędkości W) są interesujące np. :
Dunlop Sp Sport 9000 po 403pln za sztukę, 615pln(opony.pl)
Continental PremiumContact po 430,1pln za sztukę, 658pln(opony.pl)
Barum Bravuris po 314,50pln za sztukę, 351pln(opony.pl)
w powyższym przypadku wychodzi to na dosyć spore oszczędności, ale za cholerę nie znam tej firmy, a przesyłając im kasę na konto jest to trochę ryzykowne.
Jak się rozeznam w temacie to dam znać.Była Octavia II Turbo Diesel i Miała Power
Komentarz
-
Komentarz